Safti

Safti

Grootste doe-het-zelf zaak uit Oost-Vlaanderen illustreert de voordelen van LS Nav

Doe-het-zelf zaak Safti is gevestigd in Oost-Vlaanderen, België. Het familiebedrijf, opgericht in 1977, beschikt over 10.000 vierkante meter winkelruimte en telt 35 medewerkers. Met meer dan 50.000 producten op voorraad is Safti de grootste doe-het-zelf zaak in zijn regio.

Een krachtige software oplossing om een succesvol bedrijf te ondersteunen

In 2013 besloot Safti dat er behoefte was aan een nieuw en efficiënter IT systeem dat de toenemende groei kon ondersteunen en het bedrijf kon helpen nog betere service te bieden. Nadat Safti verschillende mogelijkheden had bekeken, werd er gekozen voor LS Nav als nieuwe retail oplossing. De implementatie werd gerealiseerd door The Concept Group, een LS Retail partner en Microsoft Gold partner die actief is binnen de Benelux.

Hogere omzet en meer tevreden klanten met LS Nav

Sinds de implementatie van LS Nav ervaart Safti grote verbeteringen op diverse vlakken binnen het bedrijf. De grootste voordelen:

    • snellere en efficiëntere kassa’s
    • kortere inwerktijden voor nieuw personeel dankzij de intuïtieve, grafische interface
    • betere klantenservice dankzij de scanning van aankopen op de loyaliteitspas waardoor retouren eenvoudiger en sneller kunnen worden afgehandeld

De veranderingen die het bedrijf met LS Nav heeft ondergaan, hebben geleid tot meer omzet voor het bedrijf. Het systeem bespaart werknemers tijd, waardoor zij zich kunnen richten op datgene waar zij het beste in zijn, namelijk goede service leveren aan de klant. 

In de toekomst wil Safti nog meer van de functionaliteit die LS Nav biedt in gebruik gaan nemen om de omzet verder te verhogen. Het ontwikkelen van een online shop zal de eerste stap zijn, waardoor de klanten van Safti de kans krijgen om de producten van de doe-het-zelf zaak 24 uur per dag, zeven dagen per week via diverse kanalen aan te schaffen.

Met LS Nav is de toekomst voor Safti rijk aan mogelijkheden.